Suunnitteletko projektia? Kärkipelti Oy auttaa mielellään!

Pyydä ilmainen tarjous!

RAKENNUSPELTITYÖT

Julkisivupellitykset kaikkiin kiinteistöihin

Julkisivujen vaativat vesipellitykset ongelmaratkaisuineen kuuluvat myös erikoisosaamiseemme!

Kattotöiden lisäksi teemme julkisivupellityksiä koteihin ja kiinteistöihin Etelä-Suomen alueella. Pellitys voidaan tehdä eri värisillä pinnoitetuilla peltimateriaaleilla, joita voivat olla kasettimalliset tai erilaisista profiililevyistä valmistetut pellitykset. Näihin pellityksiin toimitamme myös pohjaratkaisut joiden päälle lopullinen pintamateriaali asennetaan. Neuvomme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa, jotta rakennuksen ulkonäkö ja kestävyys saadaan parhaaksi mahdolliseksi. Huolella tehty julkisivupellitys suojaa rakennusta muun muassa säänvaihteluilta pitkään ja hyvin. Pidennä kotisi tai kiinteistösi ikää ja tilaa julkisivupellitys kokeneelta tekijältä.

Metallityöt: kupari- ja messinkityöt

Rakennusyhtiö Kärkipelti Oy:n ammattitaitoiset peltisepät tekevät myös erilaiset kupari- ja messinkityöt Etelä-Suomen yritysasiakkaille sekä teollisuudelle. Kuparista voidaan valmistaa niin perinteisiä rivisaumakattoja kuin lieden päälle huuviakin. Kupari on pehmeytensä ansiosta helpompaa työstää kuin pelti, joten siitä valmistettu lieden päällä kiiltävä huuva on näyttävä ja antaa arvokkuuden tuntua vaikkapa maalaiskeittiöön.

Metallityöt

Tarvitsetpa sitten puunkanto telinettä, käsijohteita rappusiin tai vaikkapa autotallin runko rakenteita niin sehän onnistuu. Teräsrakenteita Ce merkittyinä aina EXC3 luokkaan asti! Teemme muun muassa hitsaukset, särmäykset, hionnat ja muut metallityöt tilaustöinä. Tuotteet toimitetaan asiakkaan toivomassa aikataulussa takuuvarmana laatutyönä. Kysy tarjousta ja pyydä asiantuntijamme paikan päälle!

Kaikkien tuotteidemme valmistuksessa ja asennuksessa noudatamme RT-ohjekortin vaatimuksia.

Peltitöissä käyttämämme materiaalit:

  • Kupari
  • Messinki
  • Ruostumaton teräs
  • Alumiini
  • HIARC-pinnoitettu pelti, materiaalitakuu 15 vuotta
  • Pural-pinnoitettu pelti, materiaalitakuu 15–50 vuotta
  • Prela Nova -pinnoitettu pelti, materiaalitakuu 15 vuotta
  • Sinkitty pelti
Rakennuspeltityöt ja julkisivupellitykset
Rakennuspeltityöt ja julkisivupellitykset

Rakennusyhtiö Kärkipelti Oy mukana K-market Woikantorin julkisivuremontissa